2019-02-21 07:54


Piesa “Gaiţele” revine după mai mult de un an la Teatrul Odeon

 |  13:00
Piesa “Gaiţele” revine după mai mult de un an la Teatrul Odeon

Cel mai longeviv spectacol din repertoriu, ”Gaiţele”, de Alexandru Kiriţescu, în regia Alexandru Dabija, revine, după o pauză de mai mult de un an, la Teatrul Odeon. Cea de-a 222-a reprezentaţie va avea loc miercuri, de la ora 19.00.

Unul dintre cele mai îndrăgite şi mai bine vândute spectacole are şi o distribuţie de yile mari, premiată la festivalurile de teatru din ţară. aici Îi regăsim aici pe Constantin Cojocaru, Dorina Lazăr sau Carmen Tănase.

La 15 ani de la premieră, ”Gaiţele” a fost prezentat în 20 de turnee şi festivaluri din Bucureşti şi din ţară, încântând spectatorii din Alba Iulia, Arad, Braşov, Buzău, Caracal, Călăraşi, Focşani, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Pucioasa, Tg Jiu, Turda, Timişoara şi Chişinău.

”Gaiţele”, comedie în trei acte de Alexandru Kiriţescu, îi are în distribuţie pe Dorina Lazăr, Constantin Cojocaru, Ionel Mihăilescu, Marius Stănescu, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Elvira Deatcu/ Paula Niculiţă, Antoaneta Zaharia/ Dana Voicu, Petre Nicolae, Ana Maria Moldovan, Pavel Bartoş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: gaitele, teatru, teatrul odeon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...