2019-05-21 17:56


PREMIERĂ în România. Ce se întâmplă cu BILETELE online la spectacole, evenimentele culturale şi sportive

 |  18:44
PREMIERĂ în România. Ce se întâmplă cu BILETELE online la spectacole, evenimentele culturale şi sportive

A fost lansat En Garde, prima poliţă din România dedicată protecţiei celor care achiziţionează bilete online la spectacole, evenimente culturale şi sportive, dar nu pot, din varii motive, să ajungă la respectivele evenimente.

Aceasta poate fi achiziţionată în paralel cu procesul de achiziţie a biletelor, direct de pe site-ul bilete.ro, potrivit News.ro. Clienţii îşi pot recupera recuperara integral suma aferentă biletelor cumpărate, în cazul în care o situaţie neprevăzută îl împiedică pe acesta să ia parte la spectacol.

”Asigurarea se calculează ca procent din coşul de cumpărături, respectiv 4,5% din preţul biletelor şi este disponibilă la toate achiziţiile de pe site-ul partener, cu plata online sau ramburs la curier”, se arată într-un comunicat al Eurolife ERB Asigurări România.

Produsul de asigurare En Garde acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la spectacol, printre care boli, accidente, situaţii familiale, incendii, inundaţii sau furtul biletului.

 

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-30

TAGURI: polita asigurare, bilete online, spectacole
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KIM
30 Ian 2019

Ofrecemos préstamos privados, comerciales y personales con tasas de interés anuales mínimas tan bajas como del 3% en un período de amortización de 1 año a 50 años a cualquier parte del mundo. Otorgamos préstamos dentro del rango de $ 5,000.00 dólares estadounidenses a $ 50,000,000 dólares estadounidenses. Nuestros préstamos están bien asegurados, por lo que nuestra prioridad es la máxima seguridad. ¿Está perdiendo el sueño por las noches y se preocupa de cómo obtener un prestamista de préstamos legítimos? ¿Se está mordiendo las uñas de forma rápida? En lugar de golpearte a ti mismo, comunícate con GOLDEN LOAN FIRM (Servicios de Préstamos) ahora, especialistas en préstamos que ayudan a detener el historial de crédito malo, para descubrir una solución ganadora que es Nuestra Misión. Las personas interesadas deben contactarme por correo electrónico: Nombre del prestamista: Sr.: Martin Reed Correo electrónico del prestamista: goldenloancompany3523@gmail.com
ANONIM
30 Ian 2019

Ziceți ceva și de trecerile la nivel cu calea ferată ale capitalei!https://petitieonline.ro/petitie/68186155.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Random imageUltimele stiri


STARBAG