2019-03-25 08:02


Pro TV a preluat "Dancing with the stars". Mihaela Rădulescu și Cabral vor prezenta emisiunea

 |  18:12
Pro TV a preluat "Dancing with the stars". Mihaela Rădulescu și Cabral vor prezenta emisiunea

Pro TV a achiziționat licența de producție a formatului Dancing with the stars, de la BBC Production si emisiunea va fi transmisa pe post in aceasta primavara. În anul 2014, formatul „Dancing with the stars“ a fost achiziţionat de Antena 1, însă după doar un sezon cei din grupul Intact au renunţat la emisiune, din cauza audienţelor foarte slabe. La Pro TV, emisiunea va fi prezentata de Mihaela Radulescu si Cabral.

Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competiție de dans între 11 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.

În curând, Mihaela Rădulescu și Cabral vor fi gazdele acestui show grandios și le vor aduce telespectatorilor un spectacol extraordinar și foarte multă distracție.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai importante persoane din media din România, având peste 20 de ani experiență în televiziune și presă scrisă. Este pasionată de sporturi extreme și a făcut gimnastică ritmică de performanță. Mihaela a acceptat cu bucurie propunerea de a fi, alături de Cabral, gazda acestui show și a declarat: „Pentru dans trebuie să ai pasiune, chef, stare, talent, îndrăzneală, libertate, încredere în tine. Dansul n-a făcut niciodată rău nimănui, dansul e bucurie și emoție, distracție și flirt. Cine nu dansează, nu iubește, nu simte. Mă bucur enorm că dansul revine în prim plan și că va face, la Pro TV, un show fantastic. Distribuția e super provocatoare, echipa e de milioane, iar prezentatorii... vis!”.

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori și actori de televiziune. Este una dintre figurile marcante din showbiz-ul românesc, este spontan, se reinventează de fiecare dată, reușește să surprindă prin tot ceea ce face și are o carismă inegalabilă. Pentru Cabral, acest show reprezintă o adevărată provocare, pe care abia așteaptă să o înceapă: “Ani de-a rândul, oamenii au arătat că apreciază emisiunile de dans, așa că decizia de a oferi un spectacol bazat pe dans nu e o surpriză. Rămâne să vedem dacă și de data asta vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor, dacă muzica și dansul, decorul, concurenții și prezentatorii vor însemna, laolaltă, un spectacol de zile mari. Noi așa sperăm!”.

În anul 2014, formatul „Dancing with the stars“ a fost achiziţionat de Antena 1, însă după doar un sezon cei din grupul Intact au renunţat la emisiune, din cauza audienţelor foarte slabe. Prezentatorii show-ului au fost Horia Brenciu, Lili Sandu şi Victor Slav, iar printre juraţi s-au regăsit Mihai Petre şi Jojo.

Încă de la acea vreme, trustul Media Pro a înregistrat la OSIM denumirile „Dancing with the stars“, „Dansez cu staruri“, „Dansez cu vip-uri“, „Dansez cu stele“, astfel că show-ul de la Antena 1 s-a numit „Dansează printre stele“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-01

TAGURI: mihaela radulescu, cabral, dancing with the stars, pro tv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...