2017-01-19 10:59

TIMP LIBER


Prodigy a ajuns din greşeală la B'estfest şi a petrecut până dimineaţa cu Skunk Anansie

 |  17:29
Prodigy a ajuns din greşeală la B'estfest şi a petrecut până dimineaţa cu Skunk Anansie

Trupa Prodigy, care va susţine un concert lafestivalul Rock the City, vineri seară, în Piaţa Constituţiei, a ajuns joiseară la Romexpo, unde evenimentul fusese anunţat anterior, fiind direcţionaţicătre locul de desfăşurare al B'estfest, unde au petrecut până vineri dimineaţacu Skunk Anansie. Festivalul Rock the City, organizat de D&D EastEntertainment, a fost anunţat iniţial, în martie, în Piaţa Constituţiei, apoi mutatla Romexpo, potrivit unui anunţ făcut în aprilie, iar pe 22 iunie, cu 8 zileînainte de debutul evenimentului, organizatorii l-au mutat înapoi în PiaţaConstituţiei.

Rock the City se desfăşoarăsimultan cu B'estfest, festival organizat de Emagic, de vineri până duminică,cel de-al doilea având loc în afara Bucureştiului, pe malul lacului Pasărea dincomuna Tunari.

Potrivitunor surse din cadrul echipei tehnice B'estfest, membrii trupei Prodigy,programaţi să cânte vineri seară la Rock the City, au ajuns joi seară laRomexpo, neştiind de schimbarea spaţiului de desfăşurare al festivalului. Ceide la Romexpo i-au anunţat că festivalul s-a mutat la Tunari, ei crezând cămembrii Prodigy trebuie să cânte la B'estfest, ale cărui prime trei ediţii s-audesfăşurat la Romexpo.

Astfel,membrii Prodigy, cu toată echipa de producţie, au ajuns cu un camion la Tunari,unde s-au întâlnit cu cei de la Skunk Anansie, fiecare trupă fiind foartesurprinsă de prezenţa celeilalte la acelaşi festival. Trupa Prodigy a rămas lalocul de desfăşurare al B'estfest până vineri la şase dimineaţa, petrecând cuechipa Skunk Anansie, au mai declarat pentru Mediafax sursele citate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-10-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image