2018-10-20 03:03


Prognoza săptămânii viitoare: ploi şi temperaturi de primăvară

 |  20:13
Prognoza săptămânii viitoare: ploi şi temperaturi de primăvară

Prognoza meteo de săptămâna viitoare ne aduce zile mult mai răcoroase, dar şi precipitaţii, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Luni, valorile termice vor scãdea semnificativ faţã de zilele anterioare la scara întregii ţãri, vremea urmând sã rãmânã calduroasã doar în partea de sud-est a teritoriului. Înnorările şi ploile vor cuprinde treptat-treptat întreaga ţară, vom avea parte de averse, vânt, chiar şi grindină.

Temperaturile încep să scadă şi vor fi cuprinse între 24 de grade in vestul si nordul Olteniei şi 34 de grade in Baragan si vestul Dobrogei.

În Bucureşti, vremea va fi instabilã, cu cer noros, cu averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de maxim 30 de grade.

La fel de instabilă va fi şi ziua de marţi, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi vânt în jumătatea de nord a ţării şi în sud pe alocuri. Meteorologii ne avertizează asupra ploilor torenţiale, dar şi asupra grindinei. Temperaturile continuă să scadă, mai ales noaptea, vom avea maxime de 18....19 grade în centrul Moldovei si 30 de grade in Lunca Dunarii.

În Capitală, vom avea parte tot de instabilitate, de averse, descărcări electrice şi vânt. Bucureştenii se vor răcori simţitor, la maxim 27-28 de grade.

Cea mai rece zi a săptămânii va fi ziua de miercuri, cu la fel de multă instabilitate a cerului, ploi, vânt în toată ţara. Izolat vor mai fi cantitaţi de apa însemnate şi condiţii de grindinã. Toată România se va răcori la maxime de 17...18 grade în estul si sud-estul Transilvaniei, sudul Moldovei si centrul Munteniei si cel mult 27...28 de grade, dar izolat, in Banat.

Dupa miercuri, temperatura va avea o creştere uşoarã şi treptatã, până la valori ce se vor apropia de cele normale specifice perioadei, cuprinse în general între 21 si 26 de grade.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-15

TAGURI: Meteo, vremea, vremea bucuresti, prognoza meteo, prognoza bucuresti, ploi, averse, grindina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...