2018-12-19 11:47


Record cu piesa ”Smells Like Teen Spirit” a trupei Nirvana

 |  18:08
Record cu piesa ”Smells Like Teen Spirit” a trupei Nirvana

Piesa ”Smells Like Teen Spirit” a trupei Nirvana a fost interpretată simultan de cei 1.200 de muzicieni din componenţa proiectului muzical Rockin'1000, care au stabilit un nou record mondial Guinness, duminică, la un concert din Italia, în faţa unui publicat format din peste 13.000 de spectatori, scrie News.ro.

Prestaţia muzicienilor a fost una deosebită prin faptul că grupul, compus din 1.200 de muzicieni profesionişti şi amatori, interpretează - fără nicio notă falsă - diverse compoziţii, într-o coordonare perfectă, precizează cotidianul La Repubblica.

În timpul show-ului de duminică de la Cesena, grupul Rockin'1000 a interpretat şi alte piese de legendă, precum ”Come Together” (The Beatles), ”People Have The Power” (Patti Smith) şi ”Seven Nation Army” (White Stripes).

La final, acest concert - ale cărui încasări vor fi donate unei asociaţii de caritate - a permis grupului italian să stabilească un nou record mondial - cel mai mare număr de muzicieni care au cântat simultan într-un concert.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-25

GALERIE MEDIA


TAGURI: nirvana, smells like teen spirit, muzicieni, rockin 1000, record guiness, concert italia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...