2017-01-18 10:16

TIMP LIBER


Robbie Williams, gol puşcă într-o înregistrare video cu dedicaţie pentru Gary Barlow

 |  19:22
Robbie Williams, gol puşcă într-o înregistrare video cu dedicaţie pentru Gary Barlow

Robbie Williams i-afăcut o dedicaţie sexy lui Gary Barlow, la aniversarea acestuia, care şi-asărbătorit împlinirea a 40 de ani printr-un concert susţinut la sala Shepherd'sBush Empire, de la O2 Arena din Londra, informează dailymail.co.uk.

RobbieWilliams nu a putut participa la eveniment, dar i-a trimis lui Gary Barlow oînregistrare video în care apare gol, cu "bărbăţia" ascunsă întrepicioare, traversând o grădină cu un câine sub un braţ.

"Vreau să te relaxeziîn ceea ce priveşte turneul, pentru că ştiu că eşti puţin îngrijorat. Însă suntbine, băieţi. Fac tratament", i-a transmis Robbie colegului său de trupă,în înregistrarea care a putut fi urmărită pe un ecran de pe scenă. "Suntmândru să te numesc prietenul meu", a adăugat Robbie.

După vizionareaînregistrării, Gary a cântat câteva piese împreună cu colegii săi de trupă,Mark Owen, în vârstă de 38 de ani, Howard Donald, în vârstă de 42 de ani, şiJason Orange, în vârstă de 40 de ani. Gary a mai cântat în duet cu solistultrupei Coldplay, Chris Martin, şi cu Ellie Goulding.

În public s-au aflatcelebrităţi precum Gwyneth Paltrow, Kimberley Walsh, Claudia Schiffer, AleshaDixon, Jason Donovan, David Walliams, Peter Kay şi Alex Jones.

Încasările din acestconcert au fost donate organizaţiei caritabile The Prince's Trust.

Absenţa lui RobbieWilliams nu a fost trecută cu vederea, la doar o zi după ce Gary a declarat căîncă este de părere că trupa lui este formată din patru membri, deşi, anultrecut, fostul lor coleg li s-a alăturat. Garya sugerat că prezenţa lui Robbie Williams în trupă este temporară.

Robbie Williams arevenit, în iulie 2010, în trupa Take That, care a lansat apoi un nou album,"Progress", înregistrat în formula iniţială, şi va susţine anulacesta un nou turneu, "Progress Live Tour", ale cărui bilete au fostdeja epuizate. Turneul va debuta în luna mai.

MembriiTake That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de ladestrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald auavut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pescenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane deexemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentruconcertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doarcâteva minute.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image