2018-10-24 08:47


România, în Top 10 destinații turistice ale lumii

 |  15:07
România, în Top 10 destinații turistice ale lumii

Datorită vieții de noapte din Capitală, a clădirilor istorice și a peisajelor, țara noastră este printre cele mai căutate destinații turistice din lume în 2016.

"Lumea devine constienta de minunile Romaniei. Sunt cetati medievale multicolore, Muntii Carpati imbracati in paduri, iar Bucurestiul este o capitala extraordinara cu numeroase restaurante si viata de noapte excelenta. Geografic, tara este perfecta pentru excursii, iar drumurile serpuite te duc prin peisaje superbe in salbaticie, nenumarate orase istorice si castele mistice. Cu o istorie fascinanta, imbinand mai multe stiluri arhitecturale, si avand in vedere oportunitatea rara de a vedea animale salbatice in mediul lor natural, nu ai niciun motiv sa nu vizitezi Romania", este descrierea facuta de Rough Guides tarii noastre, situata pe locul 6 in Top 10, scrie Ziare.com.

Textul este insotit de fotografii ale Cazinoului din Constanta, unei biserici fortificate din Transilvania, unor cladiri dintr-un oras si unui sat de munte.

Pe locul 1 se afla Nepalul, urmat de Columbia, Cuba, Iordania si Albania. Dupa Romania, in top se situeaza El Salvador, Tara Galilor, Kenya si Sri Lanka.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: destinatii turistice, romani, cladiri istorice, peisaje
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...