2017-01-21 08:23

TIMP LIBER


Roxette, concert de ziua solistei la Bucureşti

 |  19:25
Roxette, concert de ziua solistei la Bucureşti

Trupa Roxette asosit la Bucureşti, luni, în jurul orei 11.40, cu un avion care a aterizat peAeroportul "Henri Coandă", urmând să susţină un concert în searaaceleiaşi zile, de la ora 20.15, la Zone Arena, scrie Mediafax. Trupa Roxette asosit de la Sofia, unde a susţinut un concert duminică seară, iar după show-ulde la Bucureşti va cânta la Budapesta, miercuri.

Solista trupei, Marie, îşisărbătoreşte luni ziua de naştere. Culisele concertuluipe care Roxette îl va susţine la Zone Arena vor fi decorate cu flori şilumânări parfumate, potrivit organizatorilor, Emagic. Trupa a solicitat ca dinculise să nu lipsească ghimbirul feliat, acesta aflându-se în ultima vremeprintre cerinţele principale ale artiştilor. Pe lângă ghimbir, trupa a cerutşase lăzi cu bere autohtonă, multe salate şi sortimente de brânză, precum şi multefructe proaspete şi diferite tipuri de lapte.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în alzecelea turneu mondial din cariera trupei, ce s-a reunit în 2009, după aproapeopt ani de pauză.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image