2017-01-20 10:18

TIMP LIBER


Roxette, show pe gustul fanilor români. „It Must Have Been Love”, la Bucureşti

 |  20:10
Roxette, show pe gustul fanilor români. „It Must Have Been Love”, la Bucureşti

Aseară, Bucureştiul a răsunat de hiturile uneiadintre cele mai îndrăgite trupe din toate timpurile - Roxette! Concertul ce aavut loc la Zone Arena a făcut parte din cel de-al zecelea turneu mondial dincariera trupei, ce s-a reunit anul trecut după opt ani de pauză.

Deşi după-amiazaîncepuse cu o ploaia torenţială, norii s-au împrăştiat repede, seara devenindcadrul perfect pentru un concert care avea să facă istorie la Bucureşti, primulconcert Roxette în România, chiar de ziua solistei! Trupa a urcat pe scenă puţindupă ora 20.00, în acordurile celebrei “Dressed for success”, când ceiaproximativ 15.000 de fani au pornit ropote de aplauze ce aveau să-i însoţeascăpe Marie şi Per pe toată durata concertului. “Sleeping inMy Car”, “Wish I Could Fly”, “How Do You Do”, “Dangerous”, “Joyride” sau “ItMust Have Been Love” sunt doar câteva dintre piesele care au făcut deliciulfanilor. Playlistul diversificat, evergreenurile alternate cu melodiile de penoul album au ţinut publicul în priză timp de aproape două ore. Ziua de naşterea solistei - Marie Fredriksson - a fost un adevărat motiv de sărbătoare pentruspectatorii care i-au cântat în repetate rânduri “Happy Birthday”, Marie fiindcopleşită de urările primite din partea fanilor cărora le-a mulţumit înrepetate rânduri, spunându-le că ei sunt “always the best”. De surprize nu s-a bucurat doar Marie, ci şipublicul, căruia chitaristul trupei i-a dedicat o interpretare inedită a unuifragment din celebra Ciuleandra. Spre finalul show-ului, Roxette a fostrechemată pe scenă de două ori, păstrând pentru bis câteva dintre cele mai îndrăgitepiese din repertoriu: “Watercolors în the rain”. “Spendingmy time”, “The look”, “Listen to your heart” şi “Church of my heart”.

Turneulde anul acesta al trupei Roxette cuprinde 22 de ţări din Europa, America deNord, Africa de Nord, România fiindinclusă pentru prima dată în lista de concerte a trupei care a declarat dupăîncheierea show-ului că spera să revină cât de curând în ţara noastră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-13

Mai multe imagini:
Roxette, show pe gustul fanilor români. „It Must Have Been Love”, la Bucureşti
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image