2019-01-21 14:05


S-a aflat când va fi difuzat ULTIMUL SEZON din "Game of Thrones"

 |  12:13
S-a aflat când va fi difuzat ULTIMUL SEZON din "Game of Thrones"

Șefii canalului HBO au dezvăluit ca milioanele de fani din întreaga lume vor trebui sa aștepte abia anul viitor pentru a cunoaste deznodamantul celebrei saga de fantasy medieval "Game of Thrones", scrie Agerpres.

Totusi, nu a fost avansat nicio data estimativă privind difuzarea celui de al 8-lea si ultimul sezon al serialului cu un succes fenomenal. Anuntul a fost primit favorabil de presa de specialitate, plecand de la ideea ca aceasta pauza de mai multe luni - cel de al saptelea sezon a fost difuzat incepand cu jumatatea lunii iulie 2017 - va permite producerea unor ultime episoade de mai buna calitate.

Zvonurile au inceput sa apara inca din vara privind faptul ca "Game of Thrones" nu va reveni pe ecrane in 2018 si Sophie Turner (care joaca rolul Sansei Stark) a dezvaluit recent ca nu se asteapta la o revenire a serialului in acest an.

"Cu sezonul al 7-lea in cursa pentru Premiile Emmy in 2018 din cauza difuzarii tarzii in vara anului trecut, HBO se poate concentra pe eforturile de promovare a 'Game of Thrones' (...) in loc de lansarea unui nou sezon", a comentat James Hibberd, de la revista specializata Entertainment Weekly.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-05

TAGURI: games of trones, ultimul sezon, hbo, 2019
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...