2018-04-19 22:11


S-au pus în vânzare BILETELE la concertul STING de la Cluj-Napoca. Vezi PREŢURILE

 |  11:14
S-au pus în vânzare BILETELE la concertul STING de la Cluj-Napoca. Vezi PREŢURILE

Biletele pentru concertul pe care Sting îl va susţine, pe 17 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au fost puse în vânzare. Tichetele au preţuri cuprinse între 146 şi 823 de lei. Concertul artistului britanic face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio, ”57th & 9th”.

Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim la următoarele categorii de preţuri: 146 de lei - zona de acces general (normal circle), 226 de lei, 256 de lei şi 286 de lei - locuri în tribune, 346 de lei - zona golden circle, pentru care se poate achiziţiona tichet cu opţiunea Early Entry (la preţul de 703 lei), 467 de lei (tribune) şi 823 - hot seats (cele mai bune locuri din sală, suvenire şi o întâlnire cu membrii echipei artistului).

Invitatul special al concertului va fi Joe Sumner, fiul artistului şi totodată liderul trupei Fiction Plane, care s-a concentrat în ultimii cinci ani pe cariera solo. Sting va fi însoţit pe scenă de Dominic Miller (chitară), unul dintre cei mai vechi colegi de scena ai săi, Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară) şi de acordeonistul Percy Cardona (The Last Bandoleros).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-15

TAGURI: bilete, vanzare, concert, sting, cuj napoca, preturi, octombrie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova