2018-12-17 14:43


Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna va cânta la Sala Palatului

 |  23:13
Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna va cânta la Sala Palatului

Iubitorii muzicii simfonice si cu precadere a compozitiilor celebrului Johann Strauss mai au de asteptat doar cateva zile pana la reintalnirea cu originalii SCHOENBRUNN PALACE FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA, condusi de dirijorul Maestro Guido Mancusi.

Conform unui comunicat de presa, indragitul ”bal’’  vienez, unde au spus prezent toate vedetele de la Hollywood, isi va deschide portile pentru spectatori pe 5 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00, spectacolul urmand sa inceapa la ora 20.00.

In aceasta perioada orchestra se afla intr-un turneu in Germania (mai precis in Worms si Schweinfurt), evenimente desfasurate cu casa inchisa!

Schoenbrunn Palace Festival Orchestra Vienna vine insotita si de baritonul Michael Havlicek si soprana Elisabeth Pratscher, deja cunoscuta si apreciata de publicul din  Romania.

Eveniment oferit de German Quality Entertainment prin  Christian Raetscher si sprijinit de E.S. Ambasador Austriei Gerhard Reiweger.

Intampinam sarbatorile de iarna, si in 2015, intr-o maniera clasica, prin eleganta muzicala a secolelor XVIII- XIX alaturi de celebra orchestra de la Viena.

Va invitam sa savurati si sa ascultati live cele mai incantatoare valsuri care s-au auzit de-a lungul secolelor in Palatul Schoenbrunn din Viena, intr-o seara de vis oferita cu inima deschisa de catre cei 25 de muzicieni! Spectatorii nostri nu sunt stresati, sunt 'strauss'-izati, declara anul trecut dirijorul Guido Mancusi.

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza: Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artistii); Categoaria I -  300 RON; Categoria II -  200 RON; Categoria IV – 150 RON; Categoria III -  100 RON

Biletele se gasesc online pe: bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos; eventim.ro; myticket.ro si magazinele Diverta; bilet.ro; salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului; startickets.ro;

DESPRE SCHOENBRUNN FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna orchestra de renume si la nivel international, transpune muzical era imperiala plina de farmec a Vienei, avand totodata o traditie indelungata de lucru alaturi de cantareti de opereta si dansatori de balet.

Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg. In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

Concertele desfasurate de celebra orchestra vieneza au loc in Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogata istorie muzicala ce s-a transformat in timp intr-o renumita locatie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Festival Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luand in considerare si cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

GALERIE MEDIA


TAGURI: schoenbrunn palace festival orchestra vienna, va canta, sala palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...