2017-01-23 02:35


Scurtmetrajul “Poveste la Scara C” de Cristian Nemescu, la Shorts Up Hall of Fame

 |  18:40
Scurtmetrajul “Poveste la Scara C” de Cristian Nemescu, la Shorts Up Hall of Fame

Scurtmetrajul de absolvire al lui Cristian Nemescu, "Poveste laScara C, va fi prezentat ca "bonus film" în programul ShortsUP Hallof Fame, eveniment ce va fi deschis de un concert al trupei AB4, sâmbătă, laSala Radio din Capitală.

În "Poveste la Scara C", fiul unei familii modeste sună laliniile erotice fără să ştie că de partea cealaltă a firului se află chiar mamalui. În plus, băiatul este fascinat de una dintre vecinele sale. O micăneînţelegere legată de liftul cu care cei doi urcă în bloc face ca lucrurile sădecurgă de minune, nu numai între el si fata la care visează, ci şi întrepărinţii lui.

"Poveste la Scara C", un film emoţionant şi memorabil, a fostremarcat în festivalurile de film internaţionale. Pelicula a fost premiată laNYU International Film Festival şi nominalizată la European Academy Awards.

Regizor remarcabil al noului val de film românesc, Cristian Nemescu aramas în memoria iubitorilor de cinema prin ultima sa peliculă,"California Dreamin' (nesfârşit)". Filmul regretatului regizor acâştigat marele premiu în secţiunea Un Certain Regard a celei de-a 60-a ediţiia Festivalului de la Cannes, în anul 2007.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image