2018-11-14 17:54


Selah Sue, concert extraordinar la Bucureşti

 |  15:52
Selah Sue, concert extraordinar la Bucureşti
Livia Lixandru

Selah Sue, concert extraordinar la Bucureşti, la Arenele Romane. Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunţa concertul celebrei artiste Selah Sue în data de 22 septembrie.

Selah Sue va oferi publicului prezent o reprezentaţie deosebită, izvorâtă din talentul său muzical extraordinar şi din prezenţa scenică încântătoare. Arenele Romane vor fi învăluite de sonorităţile unor piese precum Raggamuffin, Crazy Vibes, Summertime, Zanna şi bineînţeles, ale binecunoscutei This World pe care o puteţi asculta aici: . Cântăreaţa belgiană este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar Selah a fost invitată să cânte pe scena mai multor festivaluri mari din lume. În 2011 a fost lansat primul său album, intitulat chiar „Selah Sue” cu care a cucerit iremediabil ascultători de pretutindeni. Stilul abordat de artistă este unul original, un mix incitant de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume, în Europa ajungând la o cifră de 740.000 de copii vândute.

Selah a cucerit şi continentul nord-american, înregistrând vânzări de 400.000 de albume şi aprecieri multiple venite din partea unor reviste prestigioase precum „The Rolling Stones”. Cel mai cunoscut single al artistei este, fără îndoială, „This World” care a obţinut discul de platină, iar pentru „Raggamuffin”, „Crazy Vibes” şi „Zanna” şi-a trecut în palmares discuri de aur. Selah Sue nu s-a remarcat numai prin timbrul său vocal unic, uşor recognoscibil, ci şi prin priceperea cu care mânuieşte chitara, astfel că, având parte de suportul unui întreg ansamblu muzical, concertele artistei constituie experienţe de neuitat în aria muzicii live. Selah Sue la Arenele Romane va fi un eveniment deosebit, cu care Phoenix Entertainment deschide oficial sesiunea de toamnă a concertelor inedite. Evenimentul va începe de la ora 20.00, iar accesul publicului va fi posibil de la ora 19.00.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 80 de lei în primele două săptămâni de la punerea în vânzare (22.07-5.08), 90 de lei în perioada 06.08-31.08, 100 de lei în perioada 01.09-21.09 şi 110 lei în ziua concertului prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-25

Mai multe imagini:
Selah Sue, concert extraordinar la Bucureşti
zoom

TAGURI: Selah, hue, concert, bucuresti, arenele, romane, septembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...