2018-12-15 06:41


Selah Sue: „Reason” în playlist-urile radiourilor de profil din România

 |  19:06
Selah Sue: „Reason” în playlist-urile radiourilor de profil din România

„Reason”, cel mai recent single lansat de Selah Sue, se aude la radiourile de profil din România. Concertul de lansare al albumului are loc pe 13 mai, la Arenele Romane. Eveniment organizat de Events si recomandat de UTV și Gold FM.

„Reason”, single-ul care dă titlul celui de-al doilea album, face parte din playlist-urile radiourilor de profil din România. Vocea inconfundabilă îmbinată cu acordurile chitarei Taylor și aranjamentele de coarde și tempouri ce merg de la funk la jazz la bossa nova reprezintă ecoul artistei pe care am cunoscut-o la început de drum. 

Albumul reflectă viața artistei plină de energie, luminată, dar marcată de cicatrici, iar săptămâna aceasta a anunțat că este mândră să fie ambasadoarea proiectului „Te Gek”. „Aproape toate cântecele mele sunt despre iubirea față de tine însuși. Este foarte important să te accepți pentru ceea ce ești. Sunt sigură că fericirea începe aici. Sper ca mesajul să poată ajunge la cât mai mulți”, spune Selah Sue.

Biletele costă 120 lei sau 150 lei în Golden Ring, iar în ziua evenimentului vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: selah sue, reason, playlist-urile, radiouri, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...