2019-01-19 11:03


SIBIU. Intrare GRATUITĂ la expozițiile Complexului Național Muzeal ASTRA

 |  15:26
SIBIU. Intrare GRATUITĂ la expozițiile Complexului Național Muzeal ASTRA

Spectatorii festivalului ARTmania și cei care vor participa la conferința East European Music Conference vor avea, în perioada 27-29 iulie, acces gratuit la expozițiile Complexului Național Muzeal ASTRA, anunţă organizatorii evenimentului. Spectatorii ARTmania pot vizita, pe durata festivalului, trei muzee ASTRA.

La Casa Artelor — Muzeul de Etnografie și Artă Populară Săsească "Emil Sigerus" din Piața Mică, din centrul istoric al Sibiului, se poate vedea expoziția "Rosturi și rostiri la sași", de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00 și sâmbătă între orele 10.00 — 20.00.

Tot în Piața Mică, dar la Casa Hermes, la Muzeul de Etnografie Universală "Franz Bidner", publicul poate vedea o expoziție dedicată Mexicului, de miercuri până duminică, în intervalul 10.00 — 18.00.

Cei care preferă să se plimbe în aer liber, prin Pădurea Dumbrava, aflată la marginea Sibiului, pot vizita gratis Muzeul Civilizației Tradiționale, unde va avea loc o întrecere între cei mai talentați meșteșugari români și străini, dar și târguri unde se va prepara mâncare tradițională.

Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project și Walkways sunt trupele confirmate pe afișul celei de-a 12-a ediții a Festivalului ARTmania din Sibiu, informează Agerpres. Biletele au fost puse în vânzare în rețelele eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro și pe kompostor.ro. În cea de-a doua perioadă de pre-sale, prețul unui abonament este de 230 de lei, urmând ca, la locul concertelor, acestea să coste 250 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: intrare gratuita, sibiu, expozitie, complex national muzeal astra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...