2017-01-18 20:37

TIMP LIBER


Silvia Dumitrescu ar vrea să cânte în străinătate, însă colegii de breaslă îi pun beţe în roate: “Când te rogi tu de ei nu mai eşti artist, ci milog!”

 |  18:10
Silvia Dumitrescu ar vrea să cânte în străinătate, însă colegii de breaslă îi pun beţe în roate: “Când te rogi tu de ei nu mai eşti artist, ci milog!”

De mulţi ani, Silvia Dumitrescu traversează o perioadă grea din punctulde vedere al sănătăţii, tiroida creându-i neplăceri majore, fără ca până acumvreun medic să fi găsit leac pentru problemele sale. Sportul şi muzica o facfericită, iar atunci când se afla pe scenă uită că este bolnavă. Şi-ar dori săcânte şi mai des decât o face, iar visul ei este să-i bucure şi pe românii dinstrăinătate cu muzica ei, însă este convinsă că aceştia nu sunt lăsaţi să oinvite, vinovaţi fiind chiar colegii de breaslă abonaţi la concertele dindiaspora. Aceştia şi-au stabilit relaţii puternice dincolo de graniţeleRomâniei şi refuză să mai includă pe altcineva în gaşca lor.

Silvia se luptă cu depresia şi insomniile provocate de afecţiuni aleglandei tiroide pe care încearcă din răsputeri să le trateze de ani buni.Deocamdată nu a avut succes, iar tratamentele medicamentoase pe care le-a urmatde-a lungul timpului i-au făcut mai mult rău decât bine, însă a descoperit cămuzica o face să uite de boală şi se simte excelent atunci când cântă. “Dacă aşfi avut un impresar bun, aş fi avut mai multe concerte, poate chiar în străinătate.Nu este în regulă dacă sun eu lumea să mă autoinvit pe la evenimente, pentru căatunci când te rogi tu de ei nu mai eşti artist, ci milog. Din cauza artiştilorcare se autoinvită pe la concerte, am devenit eu anormală că nu o fac. Mi-ar fiplăcut să cânt şi eu în străinătate, în Germania, Israel, unde nu am fostniciodată, însă cei de acolo nu au contactele mele. Sunt colegi de breaslă caremerg foarte des acolo, în concerte, însă nu dau pentru nimic în lume relaţiilepe care şi le-au făcut acolo, nu vând pontul, iar dacă sunt întrebaţi de minesau de oricare alt artist spun că nu au numerele noastre de telefon. Nu vor sămai ia pe alţii în gaşca lor, chiar dacă românii de acolo mai vor să vadă şi pealtcineva. Le este dor de artiştii români, de muzică românească şi chiar vor sămai vadă şi pe alţii pe scenă. Iar dacă le cer eu contactele organizatorilordin străinătate, se fac că uită şi, până la urmă, nu-mi dau nimic! Vor să ţinădoar pentru ei!”, ne-a spus Silvi,a care va susţine un concert de jazz şi bluespe 12 martie în pub-ul lui Ioan Gyuri Pascu.

“Sportul şi muzica mă ajută să măsimt mai bine!”

Pentru a-şi schimba starea de spirit, cântăreaţa merge zilnic la sala desport şi este conştiincioasă atunci când vine vorba despre exerciţiile deaerobic sau fitness pe care i le recomandă antrenorul. Astfel, are grijă de sănătate,dar şi de aspectul fizic, care a avut de suferit din cauza tiroidei. “De cândm-am îmbolnăvit, m-am îngrăşat şi nu mai pot slăbi, deşi merg zilnic la sală.Nu lipsesc niciodată, indiferent de vreme sau de dispoziţie, pentru că nu vreauca oamenii de acolo să mă creadă neserioasă. În special, merg pe exerciţiicardio care îmi fac inimă sănătoasă, dar mă şi ajută să mă simt bine, pentru că,aşa cum ştie toată lumea, atunci când faci mişcare, corpul tău produceendorfine, hormonii fericirii, care te scapă de stres. Sportul şi muzica mă facfericită şi mi-aş dori tare mult să cânt mai des decât o fac în prezent”, ne-adeclarat cântăreaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image