2019-01-20 17:18


“So Hot 2013” ia cu asalt Arenele Romane

 |  13:21
“So Hot 2013” ia cu asalt Arenele Romane

So Hot va lua cu asalt Arenele Romane, sâmbătă, 27 iulie. Astfel că, Nights.ro prezintă evenimentul So Hot, o denumire legată atât de căldura de afară, specifică lunii iulie, cât mai ales de valoarea artiştilor invitaţi să mixeze sub egida acestui brand tânăr şi în jurul căruia se creionează deja perspective frumoase. La evenimentul So Hot sunt aşteptaţi mii de fani, sâmbătă 27 iulie, la Arenele Romane.

Primul artist confirmat în cadrul evenimentului So Hot, Nicole Moudaber are mai multe release-uri de mare angajament artistic (lansate la Drumcode, Intec Digital şi Mood Records) şi pune deja muzică cu o constantă de invidiat, în cadrul marilor festivaluri ale lumii si în cele mai tari cluburi la nivel mondial. Tomorrowland, Amsterdam Dance Event, Winter Music Conference, Barcelona OFF Sonar, Awakenings, Electric Zoo New York, Fabric London, lista fiind cu adevărat impresionantă. Britanica Nicole trebuie urmărită cu mare atenţie, a reuşit, datorită susţinerii unor artişti uriaşi ai planetei - Carl Cox, Marco Carola, dar şi a muzicii sale, să se facă repede iubită peste tot pe unde a mixat, din Statele Unite pâna în Liban şi din Mexic şi Panama până în Franţa.

 Al doilea artist confirmat este americanul Kenny Larkin, cel care a reuşit, de fiecare dată, să umple până la refuz locaţiile în care a fost invitat să mixeze în România, la Private Party, Studio Martin, în 2008, apoi la Kristal Glam Club, în februarie 2009 sau cu ocazia Revelionului 2012/2013 We Dance, World Trade Plaza. Selecţia riguroasă a artiştilor români invitaţi să mixeze în cadrul So Hot 2013 a început cu Alin Stoica, unul dintre artiştii care convinge de fiecare dată când mixeaza şi a făcut-o de atâtea ori, la Space Club Bucharest alături de Pan-Pot, la Guestlist Mamaia, la Kristal Glam Club, la Sun Sensations alături de Jozif şi Pagal şi în cadrul evenimentelor Nights.ro, la Arenele Romane (11 years of Nights.ro si Summer Set 2012). Confirmarile nu s-au oprit aici, Nu Zau va deschide balul la So Hot 2013, unul dintre cei mai promitatori artisti din noul val, artist promovat intens la petrecerile din sudul tarii, dar si cu aparitii în strainatate. Pe dimineata, la rasaritul soarelui, pastrând traditia evenimentelor de succes Nights.ro, apelam la un splendid back 2 back, care ne-a dat pe spate în after-hours la Sunwaves 13: Herodot b2b Barac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-26

TAGURI: So, hot, 2013, asalt, arenele, romane, eveniment, 27, iulie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...