2018-10-24 08:00


Spectacol inedit la TNB: One man show cu Florin Piersic Jr.

 |  18:22
Spectacol inedit la TNB: One man show cu Florin Piersic Jr.

La final de an, pe 28 decembrie 2015, de la orele 20:00, spectatorii bucuresteni se vor reintalni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena Teatrului National Bucuresti - Sala Pictura, cu spectacolul "Freak Show".

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, in regia si interpretarea sa, "Freak Show" este un one-man-show unic in Romania, un spectacol dinamic, gandit astfel incat să tină publicul cu sufletul la gură, timp de doua ore. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta. Miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor - acestea sunt doar cateva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce in lumina reflectoarelor.

Biletele au fost puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului National Bucuresti, la Libraria Mihai Eminescu, si online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro si www.biletoo.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, 30 lei la Cat.II si 50 lei pentru Cat.I.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-10

TAGURI: tnb, show, spectacol, teatrul national, florin piersic jr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...