2018-10-22 13:50


Spectacolul “O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” se joacă pe 22 şi 23 ianuarie

 |  17:33
Spectacolul “O  întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii”  se joacă pe 22 şi 23 ianuarie

„O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii” este o producţie special realizată pentru Teatrul Naţional, regizată de Bo Pricop, spectacol ce are la baza adaptarea semnată de dramaturgul britanic Simon Stephens, după best-sellerul lui Mark Haddon, roman vândut în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume şi distins cu 17 premii literare prestigioase. În rolul principal este distribuit Ciprian Nicula, actor nominalizat anul acesta la Premiul de Debut, în cadrul Galelor UNITER.

Pentru această producţie, Bobi Pricop a lucrat cu Adrian Damian, unul dintre cei mai tineri, puternici şi inventivi scenografi ai ultimilor ani. Atât videoproiectiile (realizate de Dan Adrian Ionescu şi Mizdan) cât şi muzica (semnată Alexei Turcan) au un rol extrem de bine conturat în spectacolul Naţionalului.

Ciprian Nicula îl interpretează pe Christopher John Francis Boone, un băieţel de 15 ani, un adolescent special care se defineşte drept un „matematician cu oareşce dificultăţi comportamentale”. Un Sherlock Holmes copil, care ştie sigur că uciderea câinelui Wellington cu o furcă este misterul pe care doar micile lui celule cenuşii îl pot dezlega. Alături de Ciprian Nicula, în scenă sunt Emilian Oprea - cunoscut pentru rolurile interpretate la Teatrul Maria Filotti din Brăila, dar şi datorită peliculei „De ce eu?” realizată de Tudor Giurgiu, în care joacă rolul principal, Ana Ciontea – remarcabila actriţă de teatru şi  film, Rodica  Ionescu, Carmen Ungureanu.

Spectacolul realizat la Teatrul Naţional Bucureşti se joacă în avanpremieră vineri şi sâmbătă (22 şi 23 ianuarie 2016), de la ora 20.00, la Sala  Pictura. Biletele în format fizic se pot achiziţiona de la Agenţia de bilete a teatrului (Bd.ul Nicolae Bălcescu Nr. 2), dar şi online, de pe platforma www.mystage.ro.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21

TAGURI: spectacol, O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN PROST DIN URBE
21 Ian 2016

Bravo , ati distrus sau vindut , toate casele de cultura din Bucuresti . Circarilor
Random imageUltimele stiri


loading...