2018-11-19 15:39


Step by Step: “O zi de lectură în parc”, sâmbătă, la Roata Mare în Herăstrău

 |  14:51
Step by Step: “O zi de lectură în parc”, sâmbătă, la Roata Mare în Herăstrău
Gabriela Dumba

Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, ONG care susţine educaţia timpurie şi lectura ca mijloc de relaţionare între părinţi şi copii, organizează sâmbătă de la 10.00 la 19.00 „O zi de lectură în parc”, la Roata Mare în Herăstrău.

Cum ar fi ca sâmbătă să veniţi cu toată familia în Herăstrau, dar nu pentru plimbare sau alergare, ci doar ca să citiţi în aer liber? Să vă luaţi de acasă o păturică şi câte o carte pentru fiecare şi să veniţi să vă bucuraţi de relaxare, aer curat şi o carte bună?

“Ne dorim să umplem o pajişte de oameni, familii, care stau şi citesc. Aceasta este ambiţia noastră. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar dăruim limonade reci celor care citesc” spune Carmen Lică, Director Executiv Centrul Step by Step. În cadrul evenimentului vor fi ateliere de educaţie prin teatru cu Compania RepliKa (10.00-13.00) şi chiar o piesă de teatru “Muzicanţii din Bremen” (17.00-18.00). „O zi de lectură în parc” este un proiect aflat la prima ediţie şi este o extensie a târgului de carte pentru copii miniLibri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

TAGURI: step by step, lectura, parc, zi, sambata, herastrau, roata, mare, citit, carte, carmen, lica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...