2017-01-23 14:50


Sting, un concert cu greutate în Piaţa Constituţiei. Vezi care sunt restricţiile de circulaţie!

 |  17:02
Sting, un concert cu greutate în Piaţa Constituţiei. Vezi care sunt restricţiile de circulaţie!

Concertul pe care Sting îl va susţine astăzi în PiaţaConstituţiei din Bucureşti va fi unul cu „greutate”, întreaga scenă, adusădirect din Olanda special pentru acest eveniment, fiind concepută să susţină numai puţin de 14.000 de kilograme de echipamente,instrumente şi muzicieni. O orchestră impresionantă alcătuită din 50 de instrumentişti dirijaţi de celebra Sarah Hicks îlva acompania pe Sting în cadrul unei călătorii impresionante printre cele maicunoscute piese din cariera solo, dar şi din perioada petrecută alături detrupa The Police, pe scenă fiindu-i alături şi Dominic Miller (chitară), RhaniKrija (percuţie), Jo Lawry (voce) şi Ira Coleman (bass). În zona de backstagevor fi amenajate nu mai puţin de 8 cabine, decorate simplu, dar elegant, deunde nu vor lipsi florile... în ghiveci! În culise va fi pusă la dispoziţiaartistului şi o bucătărie complet utilată, Sting fiind însoţit la Bucureşti debucătarul personal.Accesul se va face pe baza biletului valid, laintrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brăţară specifică pentruzona în care biletul oferă acces, respectiv prima categorie de preţ - 395 lei,cea de a doua categorie - 295 lei, cea de-a treia categorie - 195 lei şi încele din urmă Gazon - 135 lei. Atât biletul, cât şi brăţara vor trebui păstratepe toată durata concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona deconcert. Posesorii de bilete în Gazon nu vor primi brăţara decât la ieşirea dinzona de concert, şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de eveniment.Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugaţi să nudeterioreze sau să-şi scoată brăţara, şi să păstreze asupra lor biletul.

Ca urmare a indisponibilităţiiparcării din zona Pieţei Constituţiei, organizatorii recomandă folosireamijloacelor de transport în comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeraţiilor la intrarea în zona deconcert, este recomandată folosirea ambelor căi de acces, începând chiar cu ora18.00 (pentru mai multe detalii legate de accesul în fiecare zonă a spaţiuluide concert, consultaţi schiţa ataşată). Celor care deţin bilet în sectoarele A,C, E, G, H (prima categorie de preţ), K, L, M, N (cea de a doua categorie depreţ) sau S, T, U, V (a treia categorie de preţ) le este recomandat săfolosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc însectoarele B, D, F, I, J din prima categorie, O, P, Q, R din cea de a douăcategorie şi, respectiv, W, X, Y, Z le este recomandat să folosească intrareadinspre Bdul Naţiunile Unite.

Nu va fipermis accesul cu sticle (inclusivsticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii debăutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe,spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale decompanie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectivdetaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz deploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandatsă-şi aducă pelerine de ploaie.

Restricţii de circulaţie: - Între 3 şi 7 iunie, orele 07.00-23.00 se va restricţiona circulaţiarutieră pe banda I în alvelolele de lângă Piaţa Constituţiei, între BdulLibertăţii şi Bdul Unirii; - Începând cu data de 6 iunie, ora 13.00 şi până pe 7 iunie, ora 6.00,circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bdul Libertăţii între Calea 13Septembrie şi Bdul Naţiunilor Unite, precum şi pe Bdul Unirii între Bdul I.C.Brătianu şi Piaţa Constituţiei.Pe 6 iunie, accesul publicului în zona deconcert se va face începând cu ora 18.00, fie prin Bdul Libertăţii dinspreCalea 13 Septembrie, fie prin Bdul Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, lafiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct devânzare a biletelor rămase disponibile. Casele de bilete vor fi deschiseîncepând cu ora 10.00. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va puteaface dinspre Bdul Unirii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-09-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image