2018-06-24 12:10


Teatru la CINEMA vă invită în «Călătoriile lui ARLECHINO»

 |  12:47
Teatru la CINEMA vă invită în «Călătoriile lui ARLECHINO»

Spectacolul «Calatoriile lui ARLECHINO» folosește într-o manieră dinamică elemente artistice precum: actoria, pantomima, mânuirea păpușilor, muzica, dansul și mișcarea scenică. Acesta reușește într-un mod original să îmbine misterul cu comicul, fascinația păpușilor cu sensibilitatea umană, poezia și nostalgia vremurilor de demult cu spiritul modern al zilelor noastre, pentru a crea astfel un spectacol pe gustul tuturor.

Arlechino strabate un drum plin de surprize în căutarea și descoperirea propriului suflet, vegheat îndeaproape de Magicianul care îl însoțește în această călătorie.

În final acesta se identifică cu maestrul său, regăsindu-se de fapt pe sine, arătându-ne că toate experiențele prin care trecem în viață au un rost, că nimic nu este în zadar.

Teatrul la Cinema vă invită să trăiți toate aceste experiențe împreună cu Arlechino într-un spectacol one man show, plin de energie dar și mister, la Sun Plaza, sambata, 13 mai 2017, incepand cu ora 11:00.

Spectacol de teatru muzical recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 12 ani.

Puteti rezerva bilete pe www.teatrulacinema.ro sau 0310051620 sau le puteti cumpara bilete direct de la casele de bilete ale cinematografului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-12

TAGURI: teatrul la cinema, calatoriile lui arlechino

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova