2017-01-19 15:21

TIMP LIBER


Teatrul Masca sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu spectacole şi un concert al lui Mircea Vintilă

 |  18:17
Teatrul Masca sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor cu spectacole şi un concert al lui Mircea Vintilă

TeatrulMasca din Capitală sărbătoreşte, duminică, Ziua Îndrăgostiţilor, cu douăspectacole şi un concert susţinut de Mircea Vintilă, informează un comunicat.

Astfel,în Sala Jacques Lecoq va fi prezentat spectacolul "Îndrăgostiţii",iar de la ora 19.00, la Sala Mare, spectacolul "Gigi Amoroso".

Îndrăgostiţiisunt aşteptaţi, începând cu ora 15.00, să prindă în gardul teatrului lacătelede dragoste. Tradiţia legării lacătelor semnifică iubirea statornică şi esteprezentă în multe locuri din întreaga lume: Ponts des Artes din Paris, PonteVecchio din Florenţa, Ponte Milvio din Roma sau copacul de pe Podul Luskov dinMoscova. În Bucureşti, proiectul "Lacăte de dragoste" a fost lansatîn 2006, de Teatrul Masca.

"Lacătelevor rămâne un simbol al iubirii veşnice, un martor al poveştilor incredibile deiubire trăite de fiecare dintre voi", declară directorul Teatrului Masca,Mihai Mălaimare.

MirceaVintilă va concerta în amfiteatrul teatrului începând cu ora 17.30.

La ambelespectacole de teatru, pentru un bilet cumpărat se oferă două locuri în sală.Intrarea în amfiteatru este liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-03-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image