2019-01-23 06:15


,,The Accountant: Cifre periculoase”, succes în box office-ul românesc

 |  16:38
,,The Accountant: Cifre periculoase”, succes în box office-ul românesc

Câştigătorul Premiului Oscar (Argo), Ben Affleck joacă rolul principal în filmul ,,The Accountant: Cifre periculoase”, a cărui regie este semnată de Gavin O’Connor (Miracolul, Mândrie și glorie, Războinicul). Imediat după premieră, filmul a realizat un impresionant rezultat de box office şi a cumulat încasări în valoare de 710.669 lei, fiind vizionat în cinematografe de un număr de 35.652 spectatori.

Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară. 

Din distribuția The Accountant: Cifre periculoase mai fac parte Anna Kendrick (Sus, în aer, filmele Pitch Perfect), J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash, filmele Omul-păianjen), Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street), Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore), Cynthia Addai-Robinson (Star Trek În Întuneric), Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmele Marea mahmureală) și John Lithgow, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea văzută de Garp).

Echipa de creație din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Anna Karenina, Remușcare), scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Zborul United 93), designerul de costume Nancy Steiner și Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar (Războinicul, Cândva, pe aici, trecea un râu).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-01

Mai multe imagini:
,,The Accountant: Cifre periculoase”, succes în box office-ul românesc
zoom
,,The Accountant: Cifre periculoase”, succes în box office-ul românesc
zoom

TAGURI: the accountant, succes, box office
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...