2018-04-21 02:51


“The Fate of the Furious” a bătut toate RECORDURILE de încasări

 |  09:44
“The Fate of the Furious” a bătut toate RECORDURILE de încasări

Filmul 'The Fate of the Furious', al 8-lea episod al seriei de acțiune și curse de mașini, a avut parte de un debut senzaţional la sfârșitul săptămânii trecute în cinematografele din SUA, cu încasări de 100,2 milioane de dolari, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo.

Filmul a avut în total încasări de 432,3 de milioane de dolari în întreaga lume, astfel încât devine cel mai bun debut global din istoria filmului. 'The Fate of the Furious' a bătut recordul de încasări la sfârșitul săptămânii trecute și în China, cu 446 de milioane de yuani în două zile de difuzare în cinematografe (aproape 65 de milioane de dolari), potrivit agenției chineze Xinhua.

În filmul regizat de F. Gary Gray, principala noutate o reprezintă Charlize Theron, — o enigmatică femeie care îl seduce pe Dom (Vin Diesel), patriarhul seriei și îl atrage în lumea crimei, trădându-și astfel colegii de echipă, personaje interpretate de Jason Statham, Michelle Rodríguez și Dwayne Johnson.

'The Fate of the Furious' care s-a lansat pe ecrane la 12 aprilie a obținut primul său record în acceași zi, cu încasări de 60 de milioane (8,7 milioane de dolari), depășind precedentul ('Fast & Furious 7') care în aprilie 2015 a avut încasări de 52 de milioane de yuani (7,5 milioane de dolari).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-18

TAGURI: the fate of the furous, film, incasari, record

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova