2018-12-15 22:47


Tradiţii şi voie bună de Ziua Naţională a României: Delia și Fanfara 10 Prăjini, concert pe 1 Decembrie

 |  18:01
Tradiţii şi voie bună de Ziua Naţională a României: Delia și Fanfara 10 Prăjini, concert pe 1 Decembrie

Pentru Ziua Naţională a românilor, Delia, Fanfara 10 Prăjini, Ansamblul Chindia, Țara Vrancei şi Junii Călușari pregătesc o petrecere de pomină în mall-ul din Cotroceni, la care accesul va fi gratuit pentru toţi cei care vor să sărbătorească într-un mod inedit ziua de 1 Decembrie.

Cu ocazia sărbătoririi a şase ani de activitate pe 1 Decembrie, dar şi pentru că doreşte să ofere o zi specială vizitatorilor săi, AFI Palace Cotroceni va pune accent pe tradiția românească și pe valorile naționale. Astfel, culoarele mall-ului vor reuni pe 1 Decembrie tradiții din cele trei zone istorice ale României, Moldova, Țara Românească și Transilvania.

Mai mult, ansambluri populare cunoscute din fiecare regiune vor susține momente artistice, printre care: Fanfara 10 Prăjini, Ansamblul Chindia, Țara Vrancei, Junii Călușari. Totodată, prima zi a lui decembrie marchează startul sezonului sărbătorilor de iarnă, iar cu această ocazie, centrul comercial va aprinde luminițele de Crăciun în prezența tuturor celor care vor fi veni la evenimentul aniversar.

Va avea loc şi o tombolă la care sunt invitaţi să-şi încerce norocul toţi cei care au achiziționat produse în valoare de minim 200 de lei până pe 1 Decembrie, premiile oferite constând în produse electronice, electrocasnice, plus marele premiu, o mașină, dar şi excursii oferite în zone tradiționale românești la hoteluri de 4 și 5 stele. Pe agenda momentelor organizate cu ocazia aniversării din acest an se regăsește și Festivalul LEGO, aflat la a doua ediţie. În cadrul acestuia sunt expuse figurine uriașe construite doar din piese LEGO care vor putea fi admirate de vizitatorii mall-ului până pe data de 4 Decembrie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: ziua nationala a romaniei, 1 decembrie, delia, concert, mall
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...