2018-12-14 07:27


Trăistariu, tratament cu produse naturiste

 |  21:00
Trăistariu, tratament cu produse naturiste

Interpretul Mihai Trăistariu a povestit că, în urmă cu aproximativ patru ani, a început să fie chinuit de o tuse şi să fie răguşit după concerte şi de fiecare dată când a mers la medic a primit un alt diagnostic. Astfel că nimeni nu i-a putut spune care sunt de fapt problemele sale. Se pare că, în prezent, acesta a găsit un remediu mult mai sănătos, care să-l ajute să-şi păstreze vocea.

„Mi-au dat antibiotice şi le-am luat în neştire. (...) Mi-am scos şi amigdalele, degeaba”, a spus cântăreţul, precizând că la fiecare exudat faringian îi era găsit alt streptococ sau stafilococ în gât. Pe lângă antibiotice, artistul a încercat alte tratamente, cu biorezonanţă magnetică sau aerosoli, însă, după încheierea acestora, problema revenea. „Am avut un microb care îmi ţinea gâtul umflat”, a spus el, precizând însă că nu are o problemă la corzile vocale, la care şi-a făcut o verificare la un cabinet din Canada, în timp ce era în turneu. Pentru că s-a declarat dezamăgit de medicii din România, cântăreţul a spus că mai face o ultimă încercare şi va merge să se trateze la Viena. Nu a mai ajuns însă, pentru că a găsit o soluţie mult mai bună, şi anume produsele naturiste. „Am renunţat să mai plec la Viena, pentru că am considerat că nu mai este necesar. În ultima perioadă gâtul chiar nu mi-a mai făcut probleme şi asta pentru că am folosit produse naturiste, cum ar fi infuzie de muşeţel, scorţişoară, miere, propolis, produse lactate şi diferite ceaiuri din plante. Se pare că a funcţionat, pentru că este foarte bine”, povesteşte acesta.

Nu a renunţat la nici un concert

Chiar dacă a avut toate aceste probleme, Mihai nu a încetat să cânte şi a susţinut concerte pe tot parcursul anului, atât în ţară, cât şi în străinătate, ignorând durerile puternice de gât. „Înainte de fiecare concert mă tratez cu miere şi cu propolis, pentru că altfel nu cred că aş putea să duc la bun sfârşit un concert. Sper să funcţioneze acest tratament mult timp de acum încolo”, a mai adăugat Mihai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10

TAGURI: Mihai Traistariu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...