2016-12-08 16:39

TIMP LIBER


Un membru al trupei “Black Eyed Peas” a orbit

 |  13:29
Un membru al trupei “Black Eyed Peas” a orbit

Unul dintre componenţii trupei Black Eyed Peas a orbit aproape complet din cauza unei boli, deşi pe scenă nu a lăsat niciodată să se vadă acest lucru. Apl.De.Ap, pe numele sau real Allan Pineda Lindo Jr, a declarat recent că s-a născut cu o boală rară care i-a cauzat pierderea vederii."Nu văd mai nimic. M-am născut cu nistagmus. Îmi doresc să îi încurajez pe copiii cu dizabilităţi. Nu trebuie să renuntaţi la visurile voastre doar pentru că aveţi o dizabilitate", a spus cântăreţul.

“Vederea nu-mi este de folos”

Deşi vederea nu îl mai ajută, Allan se descurcă excelent pe scenă, astfel că fanii formaţiei nu au bănuit niciodată că acesta este aproape orb, scrie . Înainte de fiecare concert el este ajutat de un membru al formaţiei, care îl plimbă pe scenă pentru a se familiariza cu spaţiul în care se va desfăşura show-ul. "M-am indoit de mine însumi foarte mult timp. Mi-am dorit enorm de mult să trec peste acest obstacol şi am reuşit să mă obişnuiesc cu scena, chiar dacă vederea nu îmi este de folos", mai spune starul american.

Black- Eyed –Peas- foto: haymagayine.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: Black Eyed Peas, trupa, pierderea vederii, copiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tranzacții de 61 de milioane de lei de Black Friday Valoarea tranzacţiilor online de Black Friday ajunsese la 61,2 milioane de lei în intervalul... 18 Noi 2016 | (0)
„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)