2018-12-11 16:32


„Zâmbetul din cutie”. Un cadou într-o cutie de pantofi pentru copiii săraci

 |  15:26
„Zâmbetul din cutie”. Un cadou într-o cutie de pantofi pentru copiii săraci

Opt mii de copii din cele mai sărace 17 judeţe ale ţării vor primi cadouri de Crăciun, în cutii de pantofi, donate de elevii din şcolile din Bucureşti şi din împrejurimile Capitalei, între 20 octombrie şi 15 decembrie 2015. Iniţiativa, ajunsă acum la a patra ediţie, aparţine asociaţiei Șansa Ta, Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) şi a 45 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov, care au organizat campania naţională de Crăciun “Zâmbetul din cutie”.

„Zâmbetul din cutie”. Un cadou într-o cutie de pantofi pentru copiii săraci
zoom

„Conceptul campaniei este simplu: un copil din Capitală pune într-o cutie de pantofi un cadou de suflet pentru un copil din cealaltă parte a ţării, menţionând dacă acest dar este pentru un băieţel sau pentru o fetiţă şi vârsta aproximativă. Prin intermediul nostru, acest cadou ajunge la destinatar şi astfel magia Crăciunului intră în casele familiilor aflate în dificultate”, declară Gabriel Ciobotaru, Președintele Asociației Șansa Ta. Punctul culminant al acestei campanii este concertul caritabil din data de 26 noiembrie, găzuit de Centrul de conferinţe Auditorium Pallady. Începând cu ora 17:00, evenimentul prezentat de Cabral Ibacka va aduce pe scenă artişti precum George Natsis sau Mircea Vintilă şi cei mai talentaţi copii din şcolile partenere. Biletul de intrare la acest concert, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, va fi o cutie cu un cadou, ce va face un copil fericit.

Campania umanitară “Zâmbetul din cutie” a fost pentru prima dată organizată în anul 2012, dovedindu-se un mare succes ca număr al darurilor donate pentru copiii săraci. Asociaţia Şansa Ta a reuşit, cu ajutorul copiilor din 50 de şcoli din Bucureşti şi Ilfov, să strângă peste 17.000 de cutii de cadouri, informează un comunicat de presă. Iniţial adunate într-un depozit al Romaero şi apoi încărcate în trei camioane, acestea au fost distribuite copiilor orfani sau nevoiaşi din 15 judeţe ale ţării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: zambetul din cutie, cadou, panfoti, copii saraci, scoli
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...