2018-12-15 02:06


Zdob şi Zdub, concert aniversar “20 de ani”: reguli de acces şi informaţii utile

 |  19:03
Zdob şi Zdub, concert aniversar “20 de ani”: reguli de acces şi informaţii utile

Pe 17 ianuarie, la Arenele Romane, într-un cort încălzit, are loc concertul aniversar “20 de ani” al Zdob şi Zdup, dar şi lansarea unui nou album al trupei. Pentru a avea acces la eveniment, fanii au de respectat câteva reguli, una dintre ele fiind aceea că se va fuma doar în zonele special amenajate, în cort aprinderea ţigărilor fiind interzisă.

Accesul la concert se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) şi fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00 dar puteţi veni la orice oră doriţi  să vedeţi trupele preferate, porţile fiind deschise până la finalul concertului. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o brăţară cu care vor intra în zona dedicată. Odată intraţi în incinta Arenelor Române nu puteţi părăsi locaţia decât în caz de urgenţă. În caz contrar va trebui să cumpăraţi un alt bilet, informează organizatorii evenimentului. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă acetia sunt însoţiţi de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a înlătura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Vă recomandăm să aduceţi căşti speciale pentru protecţia auzului copilului.

Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Pentru a avea parte de un concert în siguranţă, Arenele Romane au făcut încă 4 ieşiri de urgenţă în cort, aşa că acum sunt 6 plus încă una în spatele scenei. S-a instalat iluminat automat în caz că se ia curentul. De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieşirile de urgenţă din Cort, acesta la rândul său fiind realizat din material ignifug.

Este interzis în zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel

- umbrele (concertul are loc în cort încălzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Preţuri bilete

- Golden Circle în fata scenei – 80 de le

- Acces General - 50 de lei în presale până pe 15 ianuarie

- după 15 ianuarie, biletele Acces General costă 55 de lei

- la intrare biletele Acces General vor costa 60 de lei


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: Zdob şi Zdub, concert aniversar, 20 ani, reguli acces, pret bilet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...