2018-12-12 05:02


10.000 de telefoane mobile vor ajunge la susținătorii lui Vanghelie

 |  08:33
10.000 de telefoane mobile vor ajunge la susținătorii lui Vanghelie

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat că va împărţi 10.000 de telefoane mobile pentru "ţine legătura cu oamenii", mai ales că se apropie campania electorală.

"Ne pregătim pentru campania electorală şi vrem să ştim care sunt problemele celor din Bucureşti. Avem un sistem prin care am împărţit fiecare stradă de Bucureşti, avem câte un om cu care să ţinem legătura pe fiecare stradă. Este reprezentantul nostru zonal, nu este membru de partid", a declarat Vanghelie pentru .

Vanghelie a încercat să explice că nu poate fi vorba de mită electorală. "Nu este vorbă de mită electorală. Omul care primeşte telefonul mobil nu îl foloseşte în interes personal. Dacă în zona de care răspunde se întâmplă ceva, sunt probleme cu lumina cu apa, el va suna la partid să ne aducă la cunoştinţă, iar noi vom încerca să rezolvăm problema ", a adăugat primarul Sectorului 5.

Vanghelie a declarat că nu se vor cheltui bani pe telefoane, ci vor fi împărțite pe baza de abonament semnat cu o firmă de telefonie mobilă.  

Social-democraţii susțin că în București sunt situați bine în sondaje având o cotă de 38%, spre deosebire de PNL 24%, PDL 18% şi Partidul Poporului 12%.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-20

TAGURI: Vanghelie, telefoane mobile, PSD
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...