2017-01-18 01:45

ULTIMA ORA


110 percheziţii pentru prinderea unor contrabandişti cu țigări

 |  09:28
110 percheziţii pentru prinderea unor contrabandişti cu țigări

Autoritățile organizează, luni, 110 percheziţii, în judeţele Timişoara, Caraş-Severin, Braşov, Mureş şi Alba, în vederea destructurării mai multor grupări specializate în contrabandă cu ţigări introduse ilegal pe teritoriul României din Serbia.

Ancheta vizează un număr de 107 persoane acuzate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat.

La sediul DIICOT, la audieri, urmează să fie aduse 110 persoane, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Acțiunea se desfășoară cu participarea ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia, BCCO Timişoara şi SCCO Hunedoara. 

Prejudiciul este estimat la circa 2,5 milioane lei, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: percheziții, contrabandiști, țigăriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VIZIONARU
19 Dec 2011

De ce nu s-au mai facut . .. vizitele programate in itial la vamile de la Por tile de Fier I si II ?! S a fie cumva de vina ... m aria-sa Stanisoara care , dupa ce s-a folosit de Blaga pt. a fi reales pre s. PDL MH , a virat brusc si si-a dat votul lui Bo c pt. a evita astfel desc operirea omului de incred ere responsabil cu ...

Adauga un comentariu

Random image