2016-12-09 15:37

ULTIMA ORA


110 percheziţii pentru prinderea unor contrabandişti cu țigări

 |  09:28
110 percheziţii pentru prinderea unor contrabandişti cu țigări

Autoritățile organizează, luni, 110 percheziţii, în judeţele Timişoara, Caraş-Severin, Braşov, Mureş şi Alba, în vederea destructurării mai multor grupări specializate în contrabandă cu ţigări introduse ilegal pe teritoriul României din Serbia.

Ancheta vizează un număr de 107 persoane acuzate pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi constituire a unui grup infracţional organizat.

La sediul DIICOT, la audieri, urmează să fie aduse 110 persoane, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Acțiunea se desfășoară cu participarea ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba Iulia, BCCO Timişoara şi SCCO Hunedoara. 

Prejudiciul este estimat la circa 2,5 milioane lei, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: percheziții, contrabandiști, țigăriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VIZIONARU
19 Dec 2011

De ce nu s-au mai facut ... vizitele programate initial la vamile de la Portile de Fier I si II ?! Sa fie cumva de vina ... maria-sa Stanisoara care , dupa ce s-a folosit de Blaga pt. a fi reales pres. PDL MH , a virat brusc si si-a dat votul lui Boc pt. a evita astfel descoperirea omului de incredere responsabil cu ...

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Şapte persoane, reţinute de DIICOT pentru trafic cu ţigări de contrabandă DIICOT a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că șapte persoane au fost reţinute, acesta... 08 Dec 2016 | (0)
Sibiu. Trei tineri care au furat o sută de cartuşe de ţigări, căutaţi de poliţişti Poliţiştii caută trei tineri care au spart un magazin din apropierea Spitalului Judeţean Sibiu... 02 Dec 2016 | (0)