2017-01-18 06:05

ULTIMA ORA


11 români arestaţi la frontiera dintre provincia Quebec şi New York

 |  08:40
11 români arestaţi la frontiera dintre provincia Quebec şi New York

Unsprezece români care au încercat să treacă în Canada la frontiera dintre provincia Quebec şi statul nord-american New York, în primele ore ale zilei de miercuri, 21 septembrie, au fost arestaţi, a indicat Poliţia Regală Canadiană Călare (Royal Canadian Mounted Police, RCMP), preluată de cotidianul Toronto Sun în ediţia de vineri.

Patrulele de frontieră americane au informat RCMP despre un grup de oameni care se îndrepta spre frontieră în zona cantonului Dundee, din Quebec, la 120 de kilometri sud-vest de Montreal, potrivit Mediafax.

'Grupul includea patru adulţi şi şapte copii mici', a precizat RCMP într-o declaraţie.

Purtătorul de cuvânt al RCMP, Luc Thibault, a precizat că în momentul de faţă poliţia încearcă să descopere dacă în caz au fost implicaţi traficanţi de persoane. De asemenea, Thibault a avertizat că pe moment nu va furniza niciun alt detaliu cu privire la cursul anchetei, cu excepţia informaţiei că cele 11 persoane au fost predate Agenţiei Serviciilor Frontaliere a Canadei (Canada Border Services Agency, CSBA).

'Suntem în curs de prelucrare a datelor despre persoanele respective', a declarat Jacqueline Roby, purtătoarea de cuvânt a CSBA.

Toronto Sun aminteşte că, recent, guvernul conservator şi-a intensificat eforturile de a-i opri pe imigranţii ilegali să intre în Canada.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image