2017-01-19 19:33

ULTIMA ORA


13 morţi de frig în 24 de ore

 |  16:06
13 morţi de frig în 24 de ore

Alţi 13 români au murit din pricina frigului, în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor înregistrate din această cauză în ultima perioadă ajungând astfel la 57, informează Ministerul Sănătăţii.

Ultimele decese s-au înregistrat în judeţele Alba, Bacău, Braşov, Călăraşi, Dolj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş şi Mehedinţi.

Tot în ultimele 24 de ore, 223 de persoane fără adăpost care acuzau probleme de sănătate din cauza frigului au fost transportate de către serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD la unităţile sanitare şi în centrele sociale. Dintre acestea, 144 au avut nevoie de îngrijiri medicale în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţe.

România se află, până duminică inclusiv, sub cod galben de ger persistent, cu temperaturi minime ce pot ajunge la -25 de grade Celsius.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
10 Feb 2012

Pai daca primul ministru considera catastrofa naturala ce s-a abatut asupra ROMANIEI, drept prioritatea nr. 2, vor mai murii inca multi oameni, pana se va desmeticii din starea de EUFORIE pricinuita de luciul scaunului de prim ministru. Asa ne trebuie, daca-l mai tinem pe incompetentul basescu, in cea mai inalta functie din stat.
TUDOR POPESCU
11 Feb 2012

Ca de obicei suntem superficiali. PROBLEMA E PENALA ! Este dovada neasigurarii traiului decent populatiei conform CONSTITUTIEI. In consecinta trebuiesc preluate de procuratura manualele emise urmare OUG 21 - GESTIUNEA CATASTROFELOR . Acolo o sa gasiti pana si parolele de genul RADU CEL URAT (cel frumos a fost utilizat in alta ocazie) pe baza carora se intra in dispozitivul de protectie a populatiei. RESTUL SUNT VORBIRI DE DISCUTII

Adauga un comentariu

Random image