2017-01-21 21:45

ULTIMA ORA


UPDATE. 154 de protestatari săltaţi ieri de jandarmi

 |  13:55
UPDATE. 154 de protestatari săltaţi ieri de jandarmi

UPDATE. 15.40 Au început arestările printre protestatari

În urma incidentelor ce au avut loc în Piaţa Universităţii în data de 15 ianuarie opt persoane sunt cercetate penal, două dintre acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunerea de arestare.  Patru dintre cele opt persoane urmează a fi judecate în stare de liberatete pentru distrugere, în timp ce alte două persoane au fost deja arestate zilele trecute, fiind acuzate de distrugere prin incendiere şi furt calificat. De menţionat că doar trei din cei care s-au ales cu dosare penale sunt din Bucureşti, restul fiind din judeţele Ilfov, Călăraşi, Dolj, Olt şi Mehedinţi.

Aurel Moise, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Jandarmeriei Române a declarat astăzi că în urma incidentelor de la manifestaţiile organizate ieri în Bucureşti 154 de persoane au fost conduse la secţiile de poliţie. Potrivit lui Moise, 14 dintre acestea au fost recunoscute ca făcând parte din galeriile echipelor de fotbal Steaua, Dinamo, Rapid şi Petrolul Ploieşti. Alte 16 persoane, amendate ieri, au mai fost sancţionate şi în zilele anterioare, tot pentru incidente. Din cele 154 de persoane ridicate ieri seară, 102 au primit amenzi, iar alte 13 au scăpat doar cu avertismente. Trei dintre protestatari, descoperiţi de jandarmi că purtau arme albe sau că veniseră la manifestaţie cu sticle incendiare, s-au ales cu dosare penale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CONSTANTIN ANTONIO FRANCISC
20 Ian 2012

jandramii pulii mele ce sunteti voi . sunteti niste jegosii prosti si voi nu plati taxte sau inpozite nimica sunteti niste javre inputite de ce ati dau in lumea care merge pe strada si aty lovit si copii si mame si elevi stundeti prosti lumiii noastre veti fi daty in judecata prostilor ? asa ca vom da lauparte pe basescu si pe boc si pe voi jandarmilor veti fi batuti de noi javrelor inputite ce sunteti paaa si luni vom avea greva generala pe 23.01.2012 la ora 10_00 in fata parlamentului si in fata guvernului :))::):):);)):::) :((::(:(:

Adauga un comentariu

Random image