2018-12-12 16:21


1.600 de arestări şi 926 de condamnări în urma revoltelor din Londra

 |  16:30
1.600 de arestări şi 926 de condamnări în urma revoltelor din Londra

            Poliţia Metropolitană a anunţat că aproape 1.600 de persoane au fost arestate şi 926 acuzate în cazul protestelor care au izbucnit pe 6 august în Tottenham, anunţă BBC.

Forţele de ordine au precizat că au descoperit o sumă însemnată de bani furată cel mai probabil dintr-un magazin din nordul Londrei, arme albe şi un sistem de navigare prin satelit în zona rezidenţială Denton, din cartierul Camden. Dintre cei aproape o mie de protestatari găsiţi vinovaţi de jaf şi distrugere în timpul protestelor, aproximativ 330 au vârste de până la 18 ani.

Primarul Londrei, Boris Johnson, a declarat că aceştia îşi vor pierde dreptul de a călători liber. „Vrem să analizăm toate posibilităţile astfel încăt adolescenţii care au fost implicaţi în revolte şi jafuri să nu plece din secţii cu două degete fluturând spre ofiţeri spunând <<Ei bine, mi-a plăcut să fac asta>> sau să considere acţiunile lor drept o faptă de onoare”. Primarul a mai precizat că tinerii cărora le va fi interzis să călătorească liber îşi vor putea recâştiga acest drept prin implicarea în proiecte pentru binele comunitar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...