2017-01-19 04:28

ULTIMA ORA


200 de angajați ai Complexului Energetic Turceni ar putea fi concediaţi

 |  11:14
200 de angajați ai Complexului Energetic Turceni ar putea fi concediaţi

Potrivit unui proiect de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri(MECMA), un număr de 200 de salariaţi de la Complexul Energetic Turceni ar urma să fie concediaţi până la finele anului.

Nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre privind completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 772 /2011 pentru aprobarea listei societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor comerciale aflate sub autoritatea sau în coordonarea MECMA, la care se efectuează concedieri colective, are în vedere alocarea unei sume de 1,709 milioane lei pe an de la bugetul de stat/bugetul asigurărilor de şomaj, în 2011 şi 2012.

Angajații disponibilizați vor fi încadrați în prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 116/2006 privind protecţia socială acordată persoanelor disponibilizate prin concedieri colective efectuate ca urmare a restructurării şi reorganizării unor societăţi naţionale, regii autonome, companii naţionale şi societăţi comerciale cu capital majoritar de stat, precum şi a societăţilor comerciale şi regiilor autonome subordonate autorităţilor administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare. Pe site-ul Ministerului Economiei se anunță că această măsură are drept scop eficientizarea activităţii SC Complexul Energetic Turceni, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-17

TAGURI: Turceni, concediațiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image