2016-12-09 02:10

ULTIMA ORA


37 de pacienţi din Libia ajung în această seară la noi

 |  18:34
37 de pacienţi  din Libia ajung în această seară la noi

Un transport aerian cu 37 pacienţi din Libia, însoţitorii acestora şi medici libieni va ateriza în această seară pe  Aeroportul Internaţional ''Henri Coandă''. În funcţie de evaluarea şi triajul pacienţilor, care s-a efectuat la Tripoli, aceştia vor fi îndrumaţi pentru tratament în mai multe unităţi sanitare din Bucureşti.

 

O echipă mixtă a Ministerului Sănătăţii şi a Ministerului Afacerilor Externe (compusă dintr-un reprezentat MAE şi cinci medici români) s-a deplasat, în perioada 26-29 decembrie 2011, la Tripoli, pentru a stabili, cu sprijinul Ambasadei României, termenii acordării de ajutor umanitar Libiei. Delegaţia a fost condusă de subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat. Echipa medicală a examinat la Tripoli aproape 100 de pacienţi libieni răniţi în urma conflictului dintre grupările revoluţionare şi forţele loiale regimului Gadhafi. În urma evaluărilor şi triajului medical 42 de răniţi din diverse oraşe libiene vor fi preluaţi şi trataţi în spitale din România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Libia, Henry Coanda, MAE, MS, Ambasada-Romaniei, Tripoli, Raed-Arafat, GadhafiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cum se îmbogățește Gorgan, prietenul lui Raed Arafat Deltamed SRL, firmă din Cluj Napoca, patronată de Vasile Gorgan, un apropiat al secretarului de... 27 Noi 2016 | (0)
Mesajul președintelui Iohannis de Ziua Națională a României Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a... 01 Dec 2016 | (3)