2017-01-24 23:26


500 de lovituri de bici pentru un australian în Arabia Saudită

 |  08:57
500 de lovituri de bici pentru un australian în Arabia Saudită

Mansor Almaribe, un australian de 45 de ani, a fost condamnat la 500 de lovituri de bici şi un an de închisoare de justiţia din Arabia Saudită pentru blasfemie. Acesta a fost acuzat că i-a insultat pe tovarăşii profetului Mahomed.

Australianul a fost arestat în oraşul Medina pe 14 noiembrie, în timpul pelerinajului anual musulman, și a fost condamnat marţi. 

'Ambasadorul australian este în contact cu autorităţile saudite după ce un australian de 45 de ani a fost condamnat de un tribunal din Arabia Saudită la un an de închisoare şi 500 de lovituri de bici', a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului australian al Afacerilor Externe. Acuzatul, tată a cinci copii, citea şi se ruga alături de un grup de pelerini când a fost reţinut de poliţia religioasă. Mansor Almaribe este prea sărac şi nu şi-a putut permite un avocat, a declarat fiul cel mare al acuzatului, Jamal. Pe deasupra, suferă de diabet şi de inimă.

'Nu cred că va supravieţui nici chiar la 50 de lovituri de bici', a declarat un alt fiu al său, Mohammed, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-12

TAGURI: Arabia_Saudită, australianComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image