2017-01-19 21:31

ULTIMA ORA


65 de oameni au murit de la instalarea codului galben

 |  16:12
65 de oameni au murit de la instalarea codului galben

Temperaturile scăzute şi condiţiile meteorlogice nefavorabile au provocat decesul a 65 de persoane de la anunţarea codului galben de către meteorologi, precizează Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă.

În ultimele 24 de ore, opt persoane şi-au pierdut viaţa din cauza hipotermiei în judeţele Cluj, Galaţi, Ialomiţa, Iaşi, Suceava, Teleorman, Vaslui şi Timiş.

De asemenea, echipajele SMURD au transportat 147 de persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţi medicale sau locuri special amenajate pentru perioadele cu temperaturi scăzute, a precizat Centrul Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii, citat de Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: cod galben viscol, decese hipotermie, oameni inzapeziti, decese vremeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COTOIUL VASILE
12 Feb 2012

TUPEU SECURISTIC, NEPASARE, INDIFERENTA SI OBRAZNICIE ---Președintele, CARUIA I S-A OFERIT PRIVILEGIUL DE A SERVI ROMANIA (PRIN VOTUL CETATENILOR si care este platit sa serveasca pe cei care l-au ales de altfel) se dovedește complet dezinteresat de soarta oamenilor înzăpeziți de mai bine de o săptămână, preferând să se relaxeze la munte. Traian Băsescu şi soţia sa se află de vineri seară la vila de protocol din Predeal, unde ar urma să rămână până duminică dimineaţă. Băsescu s-a cazat la vila de protocol, unde a mers şi de Revelion. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu (PERSONAJ PLATIT SA SE AFLE IN SLUJBA CELOR ALE CAROR INTERESE ESTE DESEMNAT SA SERVEASCA) a mers sâmbătă și în județul Buzău după ce a fost în Vrancea. În județul Buzău, mii de oameni sunt în continuare în nămeți, dar Ungureanu e nemulțumit că aceștia nu participă la deszăpezire, în condițiile în care unii nu pot ieși nici din case. "Este inadmisibil ca militarii să dezăpezească şi cetăţenii să stea la căldură. În asemenea situaţii nu ne văicărim. Nu putem plăti lenea la nesfârșit", a spus premierul, UITIND CA IN SATELE ROMANIEI AU RAMAS BATRINI DE PESTE 60 DE ANI A CAROR PUTERE ESTE LIMITATA. TINERII FIIND "ALUNGATI" DE POLITICILE ECONOMICE ALE CELOR CARE AR TREBUI SA NE SERVEASCA!

Adauga un comentariu

Random image