2018-12-15 20:47


868 locuri de muncă vacante, în această săptămână

 |  18:34
868 locuri de muncă vacante, în această săptămână

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat, joi, că în această săptămână şomerii din Bucureşti au la dispoziţie 868 de posturi libere, cu 345 mai puţine decât în săptămâna precedentă.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, din totalul anunţat, cele mai multe locuri (687) sunt disponibile pentru muncitorii calificaţi, iar printre posturile oferite se află: agent de intervenţie pază şi ordine (297 de locuri), operator confecţii industriale îmbrăcăminte-ţesături (138), agent securitate (112). Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM a consemnat 61 de locuri vacante, cu 109 mai multe decât în săptămâna precedentă. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru reprezentant medical (13 posturi), funcţionar informaţii clienţi şi contabil (câte cinci), operator vânzări prin telefon, agent vânzări şi casier (câte patru posturi).

Alte 72 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, angajatorii oferind 18 posturi pentru referent specialitate financiar-contabilitate, precum şi câte patru locuri pentru meseriile de consilier îndrumare şi orientare profesională, consilier/expert/inspector/referent/economist în economia generală, sau asistent de cercetare în biotehnologie pentru agricultură.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM a pregătiri 48 de posturi libere, dintre care 20 pentru paznici şi 14 pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor. Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 868 de locuri de muncă vacante sunt invitate să contacteze agenţiile de sector ale AMOFM Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...