2018-12-17 16:32


UPDATE. Adrian Năstase a fost transferat la Penitenciarul Rahova

 |  17:27
UPDATE. Adrian Năstase a fost transferat la Penitenciarul Rahova

UPDATE, ora 22.40: Adrian Năstase a ajuns la Spitalul Penitenciar Rahova.

UPDATE, ora 22.21: Adrian Năstase a fost externat marţi seara din Spitalul de Urgenţă Floreasca şi dus cu o ambulanţă la Penitenciarul Rahova, după ce Tribunalul Bucureşti a decis că nu există niciun impediment pentru ca Poliţia să pună în executare mandatul de încarcerare emis pe numele fostului premier.

Adrian Năstase a fost urcat pe targă în ambulanţă, era conştient şi a vorbit cu persoanele care l-au însoţit. El va fi internat în Spitalul Penitenciarului Rahova. Ambulanţa a fost escortată de mai multe echipaje ale Poliţiei, fiind urmată îndeaproape şi de o maşină în care se afla fiul lui Năstase, Andrei.

UPDATE, ora 21.30. Fostul premier Adrian Năstase este audiat pentru tentativă de omor, pentru că, în momentul încercării sinucigaşe, ar fi pus în pericol viaţa poliţistului care se afla cu el în încăpere, potrivit Realitatea TV. Medicii de la Spitalul Floreasca au eliberat, marţi seară, toate cele trei avize necesare pentru externarea lui Adrian Năstase, astfel că acesta poate fi transportat de la unitatea sanitară la Spitalul Penitenciar Rahova.

Pentru externare au fost necesare avizele medicilor de la Terapie Intensivă, Chirurgie şi Cardiologie. Adrian Năstase a avut o discuţie cu medicul de la Penitenciarul Rahova, fiindu-i puse întrebări medicale, pentru completarea fişei de arest.

UPDATE, ora19.30: Mai mulţi poliţişti în civil au ajuns marţi, după ora 19.00, la Spitalul Floreasca, unde este internat fostul premeir Adrian Năstase. La intrarea în spital, niciunul nu a dorit să dea informaţii cu privire la motivul venirii la spital. Poliţiştii au cerut avizul pentru externarea lui Adrian Năstase. UPDATE: Adrian Năstase va fi externat la ora 19.30, informează România TV.

Tribunalul Bucureşti a decis marţi că nu există nicio “împiedicare” în punerea în executare a sentinţei date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cazul fostului premier Adrian Năstase. Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Practic, instanţa spune că Adrian Năstase nu este încă deţinut, dar că nu există nicio piedică pentru ca mandatul de executare să fie pus în aplicare, iar fostul premier încarcerat.

“Astăzi Tribunalul Bucureşti a răspuns unei solicitări făcute de la Poliţie care ne-a făcut cunoscut că nu pot să pună în executare mandatul nostru. Judecătorul cauzei a decis astăzi că nu există un impediment şi că este necesară punerea în executare a mandatului emis de Tribunalul Bucureşti. S-a dispus punerea în executare şi continuarea acestui mandat. Decizia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs în zece zile”, a declarat Laura Andrei, preşedintele Tribunalui Bucureşti.

Citiţi şi:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-07

Mai multe imagini:
UPDATE. Adrian Năstase a fost transferat la Penitenciarul Rahova
zoom

TAGURI: Adrian Nastase, puscarie, TMB
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...