2017-01-22 22:26


A 18-a zi de proteste în Piaţa Universităţii

 |  18:25
A 18-a zi de proteste în Piaţa Universităţii

Ziua şi protestul la Piaţa Universităţii. Aproape 200 de persoane au ieşit şi astăzi în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile, potrivit Realitatea.net.

În ciuda gerului năprasnic, aproximativ 200 de bucureşteni au ieşit şi astăzi în Piaţa Universităţii pentru a-şi striga nemulţumirile. Este cea de-a 18-a zi de proteste în centrul Bucureştiului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: proteste, piata universitatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
30 Ian 2012

Faceti un efort de vointa si incercati sa identificati profilul social, moral si politic al persoanelor aflate in aceste zile in strada. « Revolutionarii » - grup de presiune, creat de Ion Iliescu, plin de privilegii, total imoral, menit a-i legitima si a-i conserva puterea. Boc a indraznit sa le taie indemnizatia de peste 20 milioane lei vechi lunar si au luat foc. Sunt controlati si raspund la ordinele PSD – eului. « Galeriile de fotbal » patronate si stipendiate de fosti militieni si securisti sau de indivizi plini de bani negri aparuti in peisajul economic al Romaniei sub ocrotirea aceluiasi regim Ion Iliescu. Grupuri de presiune violente care, daca este nevoie, sunt scoase in strada. Raspund la ordinele celor care ii ocrotesc si care au socotit ca acum este nevoie. Nu se tem de lege pentru ca s-au format intr-un climat mai presus de lege ! « Nostalgicii ». Masa alcatuita din pensionari care plang dupa regimul Ceausescu. Unii pentru ca au pierdut privilegiile de odinioara sau simt ca le sunt amenintate pensiile « nesimtite ». Altii, saraci cu duhul, care se uita stramb la capitalismul pe care nu il inteleg nici daca i-ai omora cu parul. « Electoratul dur al USL », subordonat informatic Antenelor lui Voiculescu si Realitatilor lui Vantu, oameni care vad negru inaintea ochilor cand aud de Basescu, Boc sau Udrea si urla cu ochii iesiti din orbite si spume la gura JOS ! Nu sunt multi dar se afla peste tot in tara. Partide mari, nu ? Printre toti cei descrisi mai sus se afla destui mincinosi care se plang de saracie cand ei au bani de ii intorc cu lopata, altii care au probleme serioase cu ficapul. Mai este si categoria « gura casca », oameni care vin ca la spectacol si se straduiesc sa prinda si ei o camera de luat vederi ca sa-i vada familia si vecinii cum au ajuns ei vedete la televizor. In sfarsit, vin si cei care se simt grav apasati de viata, bani putini, somaj alte neajunsuri reale. Striga si ei, mai cu jumatate de gura, ce urla ceilalti dar in intimitatea lor mediteaza – daca astia jos, vin altii la fel ! … Mama lor de pungasi ca toti sunt la fel ! In general oameni neinformati care nu stiu si, astfel, nu inteleg ca reformele adoptate erau necesare. Dureroase, recunosc. Altfel ne-am fi aflat in situatia Greciei. Cu diferenta ca grecii au destule gauri la curea ca s-o mai stranga putin. Dumitru Iuga. tiiu2001@yahoo.com Nota la zi : « revolutionarii » lu’ peste si oamenii lui Dogaru ! Asta mai gasiti in strada la "proteste" ...

Adauga un comentariu

Random image