2017-01-24 01:05


A dat foc uşii de la intrarea în Primăria Târgu-Jiu

 |  14:51
A dat foc uşii de la intrarea în Primăria Târgu-Jiu

După incendierea uşii de la intrarea în Primăria Târgu-Jiu și a unui garaj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat din Călan, judeţul Hunedoara, a fost reţinut pentru distrugere.

Incendiul a fost stins de angajaţii primăriei, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.  Un ofiţer de serviciu a informat poliţiştii din localitate, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.00, că persoane necunoscute au aruncat o substanţă inflamabilă pe uşa de acces a instituţiei.

Suspectul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Călan, a fost prins în jurul orei 7.30, în municipiului Târgu Jiu. Ulterior, acesta a fost dus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat uşa de acces în Primăria Târgu Jiu și un garaj de pe strada Lt. col. Dumitru Petrescu.

Incendierea garajului s-a petrecut în aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00.

După intervenția pompierilor de la ISU Gorj flăcările extinse la alte două garaje au fost stinse, fără a se înregistra victime. Fiindcă garajele urmau să fie demolate, nu adăposteau bunuri de valoare.

Autorul incendiului, acuzat de distrugere, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă, potrivit realitatea.net. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-09

TAGURI: Târgu Jiu, incendiu, primărieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image