2018-12-15 02:05


A fost cetăţean de onoare pentru o săptămână. Acum, a dispărut în Munţii Retezat

 |  16:39
A fost cetăţean de onoare pentru o săptămână. Acum, a dispărut în Munţii Retezat

O maratonistă în vârstă de 53 de ani este de negăsit de ieri după-amiază când s-a înscris la un concurs sportive în Munţii Retezat. Campioană naţională la veteran, Violeta Muntean nu a mai ajuns la finiş, iar organizatorii cred că aceasta s-a rătăcit pe drum.

Potrivit oficialilor Jandarmeriei din judeţul Hunedoara, în această dimineaţă, mai mulţi salvamontişti şi jandarmi au pornit în căutarea ei, dar la publicarea acestei ştiri, nu reuşiseră să îi dea de urmă. Aceştia sunt îngrijoraţi deoarece pe timp de noapte, vremea este foarte rece.

“Este căutată în zona Retezatului de Nord, pe unde era stabilit traseul de concurs, deoarece se bănuieşte că pe acolo s-ar fi pierdut",a declarat locotenent Nicolae Răducu.

La mijlocul lunii trecute, Violeta Muntean a fost declarată “Cetăţean de Onoare” al municipiului Vulcan alături de alte 33 de persoane, printre care şi Elena Udrea, însă în urma scandalului mediatic, toate titlurile au fost retrase. Atleta urma să primească distincţia în aceste zile în timpul Nedeii Vulcănene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-02-09
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...