2017-01-18 03:42

ULTIMA ORA


A fost găsită femeia care şi-a abandonat copilul la gunoi

 |  16:34
A fost găsită femeia care şi-a abandonat copilul la gunoi

Femeia care şi-aabandonat nou-născutul într-un tomberon din zona centrală a oraşului Mioveni afost identificată vineri şi este cercetată penal pentru pruncucidere, după cebebeluşul a murit la spital, informează Agerpres.

Femeia are 25 de ani,este necăsătorită şi locuia fără forme legale în Mioveni, fiind originarădintr-o comună din nordul judeţului, conform unor surse din rândulanchetatorilor.

Nou-născutul a fostgăsit în urmă cu o zi într-un tomberon de gunoi din oraşul Mioveni şi a fostinternat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

"S-a stabilit căvictima este un făt viu, cu vârsta de gestaţie de circa 34 de săptămâni, îngreutate de 1,5 kilograme, de sex bărbătesc, născut cu aproximativ trei-patruore înainte de a fi găsit. Nou-născutul a fost transportat la spital, unde a fostdiagnosticat cu hipotermie, hipotonie şi radicardie", a declaratpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisarulşef Dănuţ Dinu.

Nou-născutul, căruiamedicii îi acordaseră şanse minime de supravieţuire, a murit vineri, iarîncadrarea juridică a faptei a fost schimbată din tentativă de omor înpruncucidere.

Foto Agerpres


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image