2017-01-17 21:22

ULTIMA ORA


A început procesul medicului lui Michael Jackson

 |  07:25
A început procesul medicului lui Michael Jackson

Procesul medicului lui Michael Jackson, Conrad Murray, a început joi la Los Angeles cu selecţia celor 20 de juraţi dintr-un grup de 160 de persoane. Conrad Murray este acuzat de acuzat de omucidere involuntară, prin administrarea unei supradoze dintr-un anestezic foarte puternic.

Curtea de justiţie din Los Angeles s-a reunit la ora locală 09:00 şi a început, în prezenţa lui Conrad Murray, selecţia juraţilor. Două grupuri de manifestanţi s-au adunat în faţa tribunalului. Unii dintre aceștia au solicitat „dreptate pentru Michael Jackson”, iar ceilalţi eliberarea medicului.

Fanii lui Michael Jackson, care în majoritate privesc cu scepticism acestă acuzație, sunt aşteptaţi în număr mare la proces. O mare parte dintre aceștia susțin că procesul nu poate face dreptate în cazul morţii megastarului, conform lui Wesley Noorhoff, preşedintele organizaţiei Legendary Michael Jackson Fan Association, reprezentată în 180 de ţări.

„Cred că acest proces va fi o mare decepţie. Dacă Murray va fi condamnat, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 4 ani de detenţie, ceea ce ar fi o decepţie. Prefer nici să nu mă gândesc la varianta în care va fi găsit nevinovat”, a declarat el Noorhoff, potrivit Agerpres.

În cazul morţii lui Michael Jackson, supranumit "regele muzicii pop", decedat pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, Conrad Murray este cercetat pentru omucidere, în urma administrării unei supradoze de propofol, un anestezic pe care starul îl folosea ca somnifer.

Conrad Murray este acuzat că şi-a abandonat pacientul după ce i-a administrat propofol,  îngrijirile medicale fiind "foarte departe de standardele cerute".

Medicul a pledat nevinovat și a recunoscut că i-a administrat propofol lui Michael Jackson înainte de moartea acestuia, însă declară că a făcut-o numai la cererea expresă a starului, informează .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: Conrad Murray, Michael Jackson, proces, omucidereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ATHINA COSTEA
16 Sep 2011

Sa zaca UCIGASUL la ocna, PE VIATA, sa plateasca ! ! Nu doar cu 4 ani, de pa rca ar fi furat gaini. Da r si eu, ca si cinstitul presedinte al fanclubului , ma tem serios ca bietul INGER MICHAEL nu-si va m ai gasi Dreptatea, linist ea si adevarul deplin cuv enite aici in lumea asta otravita care NU L-a meri tat, din pricina Hydrei c u o mie de capete care su nt masonii – acolitii U CIGASULUI. Sa nu le ajute D-ZEU acelor intunecati care asteapta eliberarea acestui ASASIN !! Noua, indureratilor pe veci fan i, nu ne mai ramane decat sa ne rugam LUI D-ZEU cu staruinta sa-i redea Dre ptatea bietului CRIN PUR

Adauga un comentariu

Random image