2017-01-20 10:09

ULTIMA ORA


A lovit şi a fugit

 |  14:18
A lovit şi a fugit

Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a fost lovit pe DN 6 la ieşirea din localitatea Simian, de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului, astfel că poliţiştii de la Serviciul Rutier Mehedinţi au instituit filtre în tot judeţul pentru a-l găsi şoferul vinovat. Un poliţist care se îndrepta, duminică seară, spre locul de muncă a găsit victima întinsă pe carosabil, iar din spusele sale aceasta era în agonie, însă a decedat până ca ambulanţa să ajungă la faţa locului.

Poliţiştii au un singur martor care le-a povestit că în momentul respectiv intra într-un magazin şi a văzut un autoturism de culoare roşie, înmatriculat în Franţa, care l-a depăşit, existând posibilitatea ca acela să fi fost autoturismul care l-a lovit pe tânărul de 23 de ani.

Potrivit inspectorului Claudiu Bebec, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Mehedinţi, imediat după producerea accidentului, la intrările şi ieşirile din Şimian, din Drobeta Turnu Severin, dar şi în judeţ, au fost instituite filtre care să caute maşina, dar nu au reuşit să o găsească. Poliţiştii au preluat şi imaginile de pe o cameră de supraveghere care era amplasată în apropiere de locul accidentului, însă, fiind noapte, vizibilitatea era extrem de redusă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: serviciul rutier mehedinti, claudiu bebecComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image